Andersson


Sök
Recept
Recept

ReceptKategori
RisottoPasta
Ingredienser4 Portioner.

200 g färska champinjoner, grovt rivna.

4 msk Olivolja.

2 Lökar , finhackade.

1 vitlöksklyfta , finhackad.

3 dl Risotto.

2 dl torrt vitt vin.

1 1/2 liter varm grönsaksbuljong.

2 dl finriven permasanost.

4 msk Olivolja Vit Tryffel.


TillagningStek svampen i olivolja på hög värme tills den fått fin gyllenbrun färg.
Tillsätt lök, vitlök och ris.
Sänk värmen och fräs ytterligare någon minut.
Häll på vinet och låt det koka in.
Späd sedan med varm buljong, lite i taget och låt risotton sjuda under ständig omrörning ca 18 minuter.
Riset skall ha en liten kärna och risotton skall vara ganska blöt.

Ta bort från plattan och rör i parmesanosten och tryffelolja.

Servera gärna med Serrano skinka och Lomo. Bröd Chibata.

<- Tillbaka



Sök

Modelltåg Pyssel Kollonilott Recept
Digitala hemmet Väder Kalender
Bildspel Musik Gästbok
PC-System.se StallHelac.se Logga in