Andersson


Sök
Recept
Recept

ReceptKategori
Vildand i ugnFågel
Ingredienser5 st Vildand fileer.
Riven permasanost.
1 dl Pesto.
2 pkt Bacon.
2 dl Matlagningsgrädde.

TillagningTina vildandfileerna
Sätt ugnen på 225 grader. Skär ett snitt i fieerna, fyll med pesto i varje file.
Lägg ett lager permasanost och vira 2 skivor bacon runt varje file.
Lägg i en form.
Häll på grädden.

Skär potatis

Ställ in potatisen ca 25 minuter.

Ställ in fileerna ca 25 minuter, låt stå i ca 10 minuter

Serveras gärna med klyftpotatis i Ugn.


<- Tillbaka



Sök

Modelltåg Pyssel Kollonilott Recept
Digitala hemmet Väder Kalender
Bildspel Musik Gästbok
PC-System.se StallHelac.se Logga in