Recept | Kategori | |
Inbakad fläskkarre | Kött | |
Ingredienser | 1 Benfri fläskkaree 1,2 kg ca 400gram Smördeg. Salt och peppar. Fyllningen. 1 knippe Persilja. 100 gr Kapris. Peppar Sås 2 nävar Trattkantareller. 2 dl Creme fraice. 1 dl Grädde. Msk mjöl. Peppar. | |
Tillagning | Gnid in salt och peppar i köttet. Bryn fläskkarren med 1 msk olja och 1 msk smör. 125 grader på ugnen, ställ in köttet tills det uppnår 50 grader i köttet. Kavla ut smördegen. Blanda fyllningen med en stavmixer. Lägg fyllningen på smördegen. Placera köttet i mitten, linda in smördegen. 200 grader på ugnen. Ställ in köttet i 40minuter, 70 grader skall köttet ha fått. Bryn svampen och blanda ingredienserna för såsen. <- Tillbaka |