Andersson


Sök
Recept
Recept

ReceptKategori
Vildsvins grytaGrytor o långkok
Ingredienser4 portioner 600g Vildsvinsgrytbitar
3 st Chorizo korvar
1 röd Paprika
3 Morötter
2 Äpple
2 Schalottenlökar
1 Rödlök
3 Vitlöksklyftor
1 dl Creme Fraiche
2 dl Matlagningsgrädde
2 dl vatten
2 msk Kinesisk soya
1 msk Balsamvinäger
1 Köttbuljongtärning

Tillagning- Marinera grytbitarna lätt i vit tryffelolja
- Bryn grytbitarna med hackad vitlök, schalottenlök och rödlöken.

- Skär Paprika och morötter ibitar
- Skala och skär äpple i större bitar

Lägg i korven, paprika och morötterna, slå i de andra ingredienseran efter hand.

- Slå i vatten så de blir lagom "såsigt".

- Låt det stå och småputtra i en timme, rör ett par gånger försiktigt.
(Känns det som såsen den är lite för tunn, slå i lite redning)

- Servera med kokt potatis, gele/lingon och inlaggd gurka (se tidigare recept)

- Reckommenderar grön sallad till maten (se tidigare recept)


<- Tillbaka



Sök

Modelltåg Pyssel Kollonilott Recept
Digitala hemmet Väder Kalender
Bildspel Musik Gästbok
PC-System.se StallHelac.se Logga in