Andersson


Sök
Recept
Recept

ReceptKategori
GubbröraDelikatess
Ingredienser8 st Ansjovisfilér
4 st Hårdkokta ägg
2 st Potatisar
1 st Röd lök
Olja
1 st knippe Dill, finhackad
1 st knippe Gräslök, finhackad
1 dl Créme fraiche
2 msk Kaviar
Salt
Peppar

Tillagning- Skala potatisen och koka den lättsaltad.
- Koka äggen i 8 minuter
- Låt svalna
- Finhacka ansjovisen
- Skala och finhacka löken och äggen
- Fräs löken tills den blir mjuk
- Skär potatisen i cm stora bitar
- Lägg ägg, potatisen, löken, dill, ansjovis, gräslök, creame fraiche och sist kaviar i en stor bunke
- Smaka av med peppar och salt

Server gärna på en bit kavring eller knäckebröd



<- Tillbaka



Sök

Modelltåg Pyssel Kollonilott Recept
Digitala hemmet Väder Kalender
Bildspel Musik Gästbok
PC-System.se StallHelac.se Logga in