Andersson


Sök
Recept
Recept

ReceptKategori
Revbens spjäll med ChiliglazeKött
Ingredienser2 KG revbensspjäll

Chiliglaze
2 st schalottenlökar
1 st Vitlöksklyfta
1 tsk Sambal olek
1/2 dl Sweet chili
1/2 dl Japansk soja
1/2 dl Honung
1 dl Färskpressad apelsinjuice
1/2 dl Hackad persilja
1 dl Olja


TillagningChiliglaze
- Skala och finhacka schalottenlök
- Finhacka vitlöksklyfta
- Fräs schalottenlöken och vitlöken mjuk i olja i en gryta
- Tillsätt alla ingredienserna och låt det koka upp, till en siraps liknande konsistens.

Revbensspjäll
- Dela upp revbenspjäll i portions storlekar.
- Sätt ugnen på 175 grader
- Pensla revbensspjällen
- Låt stå 1 1/2 timme, efter 30 minuter, vänd och pensla, feta sidan uppåt.
- Testa att köttet lossnar från köttet då är de klara.

Serveras gärna med Janssons frestelse !
Smaklig måltid!


<- Tillbaka



Sök

Modelltåg Pyssel Kollonilott Recept
Digitala hemmet Väder Kalender
Bildspel Musik Gästbok
PC-System.se StallHelac.se Logga in