Recept | Kategori | |
Spagetti och Köttfärsås | Pasta | |
Ingredienser | 4 portioner 600g Blandfärs 4 portioner Spagetti 500 g Krossade tomater 1 Lök 3 Vitlöksklyftor 1 liten burk Majs 1 liten burk Skivade championer 2 st Pirri Pirri krydda Salt och peppar | |
Tillagning | - Skär löken och bryn den i olja - Häll i blandfärsen Stek blandfärsen tills den har fått färg och inga delar som är röda - Häll i Krossade tomater och koka upp - Häll i Majs, Championerna - Krydda med Salt och peppar - Smula Pirri Pirri och häll över Låt småkoka i ca 15 minuter - Koka upp vatten med olja och salt för spagettin - Häll i Spagettin och låt de koka i ca 8 minuter, kolla att den blivit mjuk men med tuggmotstånd. <- Tillbaka |