Andersson


Sök
Recept
Recept

ReceptKategori
Vildsvins stekKött
IngredienserVildsvins stek ca 1,5kg med ben, beräknat på ca 300 gr per portion.
4st portioner

- 1.5 KG Vildsvinsstek
- Vit tryffel olja
- Salt
- Vitpeppar
- Chilisås
- Vitlölkssalt

Tillagning- Börja med att lägga den upptinade steken i en påse med Vit tryffel olja.
Låt den ligga några timmar så den kan dra in smaken i köttet.
- Lägg steken på en djup stekplåt
- Blanda vitpeppar, vitlökssalt, chilisås, salt med lite vit tryffel olja.
Pensla steken på båda sidor.
Sätt in steken i ugnen på 175 grader.
Stek den i ca 1.5timmar, köttet skall lossna från benet.
Eller tills den uppnår 77 grader.
Vänd den en gång under stekningen.

Till steken rekommenderar vi klyftpotatis, grön sallad, grädd sås och dessa kan man se under seprata recept!

Servera Lingon Gele till maten.



<- Tillbaka



Sök

Modelltåg Pyssel Kollonilott Recept
Digitala hemmet Väder Kalender
Bildspel Musik Gästbok
PC-System.se StallHelac.se Logga in